Ze stołu szybko znika, łatwa do zrobienia dla każdego laika. Jajka, cebulki, ogórków parka, a efekt końcowy zaskoczy każdego niedowiarka!
Składniki:
1 paczka mrożonych paluszków krabowych
5 jajek ugotowanych na twardo
4 ogórki konserwowe
½ słoiczka cebulek marynowanych
3 łyżki majonezu
1 łyżka keczupu pikantnego
Sól, pieprz, ostra papryka
Przygotowanie:
Paluszki krabowe rozmrozić i pokroić w plasterki. Ogórki i ostudzone jajka pokroić w kostkę. Cebulkę osączyć, przekroić na połówki. Wszystkie składniki wymieszać razem i polać sosem zrobionym z majonezu, keczupu i przypraw.
Smacznego!
13 listopada 2010
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz